Skip to main content

Comments

9 comments

  • Paul O'Rourke

    Hi Sara, please contact support if you are still having trouble with this.

    0
  • Louise Timmis

    My photos have done this also

    0
  • Sara Rutherford

    I asked support to sort this in the end - keeps happening though - very irritating

     

    0
  • Paul O'Rourke

    This has been resolved but requires you to delete any images with the problem from the image manager, rename them on your PC and upload them again. This is because it is happening during the upload process. The rename of the image is required because the old image will be cached in our content delivery network. Please contact support if you are still having problems.

    0
  • Louise Timmis

    Mine are on an iPad not PC how will that work?

    0
  • Paul O'Rourke

    You'll need to do the same thing but from your iPad.

    Alternatively, you can try leaving the old images (that have the issue) in the image manager and uploading one of them again. It should automatically be renamed with a 2 on the end because it already exists. Then you can just remove the one with the issue. If that works you can do the same for the others.

    0
  • Louise Timmis

    It’s still it’s still doing it. Why does this happen?

    0
  • Paul O'Rourke

    It should be resolved if you re-upload the images as per my last message. If you are still having problems please contact support so we can help you further. 

    0
  • Louise Timmis

    No its still doing it, how do I contact support?

    0

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk